Έχετε στη διάθεσή σας, τους παρακάτω τρόπους πληρωμής: 
 
1. Αντικαταβολή
 
Καταβάλλετε ολόκληρο το ποσό της αγοράς σας στην εταιρεία courier η οποία πραγματοποιεί την παράδοση. Σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνεστε επιπλέον με 2,5€ έξοδα αντικαταβολής. Ισχύει μόνο για αποστολές εντός Ελλάδας και όταν η αξία της παραγγελίας είναι μικρότερη των 500€. 
 
2. Τραπεζική κατάθεση / ebanking 
 
Μπορείτε να πληρώσετε  την παραγγελία σας μέσω ebanking ή τραπεζική κατάθεση στον παρακάτω εταιρικό τραπεζικό λογαριασμό,γράφοντας ως αιτιολογία τον αριθμό παραγγελίας ή το όνομα στο οποίο έγινε η παραγγελία. 
Η κατάθεση θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μέσα σε 5 ημέρες από την ημέρα της παραγγελίας, αλλιώς η παραγγελία ακυρώνεται.

Σημείωση: Η πληρωμή ΔΕΝ πρέπει να γίνει με τη μορφή εμβάσματος από τρίτη τράπεζα. Σε περίπτωση που επιθυμείτε παρόλα αυτά να πραγματοποιήσετε έμβασμα από τρίτη τράπεζα, θα πρέπει να επιβαρυνθείτε εξ ολοκλήρου τα έξοδα και των δύο τραπεζών για τη συναλλαγή αυτή.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 
Αριθμός Λογαριασμού: 5751104620471 
IBAN: GR2101727510005751104620471
Όνομα Δικαιούχου: ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΑΝΕΛΛΑ 
 

Η παραγγελία σας θα δρομολογηθεί μόλις τα χρήματα της κατάθεσης εμφανιστούν στο λογαριασμό μας.

3. Πληρωμή μέσω πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας. 
 
Η πληρωμή ολοκληρώνεται στο ασφαλές κρυπτογραφημένο περιβάλλον της τράπεζας Πειραιώς και προστατεύεται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.
 

4. PayPal

Επιλέγοντας τον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής η συναλλαγή σας γίνεται μέσω της ασφαλούς σελίδας του PayPal, ακολουθώντας τις οδηγίες που θα βρείτε στον συγκεκριμένο ιστότοπο.

5. Πληρωμή στο κατάστημα

Η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται κατά την παραλαβή της από το κατάστημα. Για να επιλέξετε τον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής θα πρέπει να έχετε προηγουμένως επιλέξει ως τρόπο παράδοσης:

Παραλαβή από το κατάστημα, Κατεχάκη 7 Ηράκλειο Κρήτης